KOR – KÉPEK

Szólj hozzá a bejegyzés alatt!


A “Vizuális – Hangok” multimédiás koncertműsor második epizódja a “KOR – KÉPEK”
Képzeletbeli időutazás a zenetörténetben. Az Őskor primitív zenéjétől, a többszólamúság megjelenésén keresztül a jelenig.

KOR - KÉPEK     KOR - KÉPEK     KOR - KÉPEK     KOR - KÉPEK

A könnyűzenei műsor a 4 – 16 éves gyerekek Ének – Zene kötelező tananyagát szárnyalja végig, modern hangzásban, érdekes filmekkel illusztrálva.

A zene kialakulását, fejlődését és jelenét, az emberek a Természet és a zene viszonyáte 85 perces igazán izgalmas, hangulatos ismeretterjesztőnek is nevezhető klasszikus-zenei témákat, szemelvényeket is felsorakoztató látványos, filmekkel illusztrált könnyűzenei koncert mutatja be. A rendhagyó vizuális koncert címe “KOR – KÉPEK”. A koncerten egy képzeletbeli időutazás nézője/hallgatója lehet a közönség. A zenetörténelem ismert dallamai mellett népdalok is felcsendülnek. Ezen utóbbiak sem korhű előadásmódban… A harminc szemelvény különböző korszakra utal; az Őskorból indulva érkezünk meg a XX. századi Popzenéig

Ajánlott mindenkinek aki fogékony az újszerű művészeti produkciókra, valamint iskoláknak, vagy zenei intézményekben tanuló gyerekeknek! A koncert kizárólag a hang és képi élményt helyezi előtérbe, így nyújtanak feledhetetlen emlékeket a zenetörténet legismertebb szemelvényei, és a legmodernebb zenei hangzás ötvözése, a komplett multimédiás technikák felhasználásával.

KOR - KÉPEK     KOR - KÉPEK     KOR - KÉPEK     KOR - KÉPEK