Természet (1998)

Szólj hozzá a bejegyzés alatt!

"…A Természet tökéletes harmóniája, a nyugalom szigete…"
TERMÉSZET
Grafika: Antók Krisztián

Erdőzsongás (1993) részletek  14'26"
"A Természet tökéletes harmóniája, a nyugalom szigete. Távol a civilizáció zajától, e tájra érkezve -akár egy madár szemszögéből- figyelhetjük meg a kelő nap első sugarait, az eső, a felhő és a szél játékát, az állatok és az erdő tökéletes harmóniáját."

I. Teremtés    2'18"
II. Ébredés    1'16"
III. A Természet szava    2'46"
IIII. Izzó, sárga ég    2'34"
V. A Madarak tánca    2'22"
VI. Erdőzsongás (Vadászat)    3'07"

Vízi Zene (1997) részletek  29'02"
"Mint a létünk egyik legfontosabb eleme, mindennapi életünket és környezetünket is meghatározza a víz jelenléte. Körforgásával, lüktetésével teremti meg Nekünk az életteret."

I. Huszonöt méter mélyen    5'09"
II. Hullámok    3'57"
III. Lebegés    3'34"
IIII. Noé bárkája    5'02"
V. Motorcsónakból…    5'36"
VI. Tavaszi szél… (Magyar népdal)    3'12"

VII. Maranoa bölcsődal (Ausztrál népdal)    2'29"

Előzetes:
Bolygók -Mars    7'33"

Remixek:
Vízi Zene V. (Motorcsónak)    3'19"
Erdőzsongás VI. (Vadászat)    3'56"
Játékidő:    58'11"

Közreműködnek:
Berecz Sándor – gitár
Gál Laura -ének

"Ez a lemez két korábbi albumot foglal magában. Az eredeti Erdőzsongásból csak hat tétel csendül fel, de a Vízi Zene szinte teljes egészében megtalálható. Mindez kiegészül a művekből készült egy-egy remixel, és egy kis előzetest is tartalmaz a Bolygókról.
Amikor ezt az albumot "csináltam", már technikailag és hangulatilag olyat akartam alkotni ami CD-n is megjelenhet. Ekkortájt már túl voltan az első saját szerzeményeket bemutató koncerteken, melyeknek jó visszhangja adta az ötletet, hogy megjelenjen az album, ezért volt ez az első megjelenő és bárki számára hozzájutható lemezem. A TERMÉSZET a számomra legfontosabb tér. A nyugalom a körforgás árad ebből a lemezből. Akik leülnek és végighallgatják, megérthetik a Földanya üzenetét, elgondolkodhatnak a lét értelmén, visszamehetnek embrió korukba, hogy az anyaméhben hallhassák édesanyjuk szívdobogását…Ez a zene a születések és az élet zenéje!"

Megrendelés, további információk IDE KATTINTVA!